Direktlänk till inlägg 3 april 2013

Ångest...

Av nothingtooprivate - 3 april 2013 12:44

 


Självmordstankarna är värre än någonsin nu. Jag känner att det är ingen ide att försöka plugga för att allt hade varit förgäves. Det känns som att varenda sak jag gör är slöseri. Jag hatar inte mitt liv, men jag känner ändå att jag inte orkar leva det. Jag orkar inte att allt drabbar mig (mycket drabbar nog er också, men ni som varit deprimerade förstår nog känslan).

Bortsett från min mor som nog också hade tagit livet av sig ifall jag gjorde det så har jag ju katten, hunden och nu en hamster som jag inte kan lämna. Ni som inte är djurvänner lär nog aldrig förstå varför jag prioriterar mina djur framför min mor, men men. Djur kan inte ta hand om sig själva. Mina djur har speciella behov så jag kan inte lämna dem till vem som helst.


Hade det inte varit för ekonomin så hade jag nog varit glad, eller åtminstone så jävla mycket gladare.


Jag vägrar gå på SOC igen. De är värdelösa och man får leva på en så låg summa så att man inte får någon livskvalitet ändå. Jag dör nog hellre än att gå tillbaka dit. Så mitt enda val just nu är att studera, och eftersom att jag var sjuk så länge så sket det sig. Min utväg om jag gör bort mig fullständigt har alltid varit självmord.


Jag ska försöka orka mig genom dagen. Jag ska försöka plugga...till ingen nytta, men allt man kan göra är ju ändå att försöka...

 
 
Bella

Bella

5 april 2013 05:22

Hur har du råd att ha hand om så många djur då ?

http://www.lsabelles.bloggo.nu

nothingtooprivate

6 april 2013 06:35

Djur är inge dyrt. Hunden äter inte ens en säck mat i månaden och den kostar 200, katten går väl på högst 100kr och hamstern på kanske...50-100kr? Inte mycket pengar om man jämför med allt annat som kostar pengar som internet, mobil osv. Bara mitt internet kostar typ lika mycket som alla djuren tillsammans ;)

 
Bella

Bella

6 april 2013 23:52

Ja men man måste ju tänka på att dom kan bli sjuka, å man ska ha pengar till det. Kostar fan tusentals kronor bara av att gå dit å jag vet då jag har en katt.

Jag ville kolla tänderna på min katt Lucas en gång å då ringde jag till vetrinären för att fråga om kostnad för det, å då sa dom 2000 kr .. å det är helt sjukt liksom :-(

Tänkte bara liksom för du har ju skrivit att du är så fattig å dittan å dattan, du kan ju spara in några hundralappar om du gör dig av med djuren liksom :-)

http://www.lsabelles.bloggo.nu

nothingtooprivate

7 april 2013 03:14

Jag skulle sälja mina saker för att ha råd med veterinärkostnader. Och mitt liv är inte värt utan mina djur och de har speciella behov så jag kan inte ge bort dem till någon annan. Min katt har jag haft i ca 10 år, hon är nu ca 15 år och det enda jag behövt göra på henne är att slipa tandsten, men då dog hon nästan för att hon inte tålde bedövningen. Så henne kommer jag inte kunna göra någonting åt ifall hon blir sjuk på riktigt då hon inte går att söva så då hade jag fått avliva henne, samma som om jag skulle gjort mig av med henne då jag hellre hade avlivat henne än att ge bort henne till någon annan.
Hunden är lika frisk hon, aldrig varit sjuk heller och inte heller kaninen jag hade innan det.
Jag har gått djursjukvård så när hunden fick ett djupt hack i frambenet så tog jag hand om det själv också och det läkte jättefint.
Så skulle det bli några veterinärkostnader så skulle jag tagit det problemet när det kom upp. Jag skulle aldrig avstå från att ha djur enbart för att de KAN bli sjuka. Samma gäller ju mig och jag kostar mer i läkarkostnader än vad mina djur någonsin gjort ;)
Skulle det komma till veterinär så hade jag haft råd. Jag hade kunnat jobba och sen har man ju familjen. Har lite skulder jag hade kunnat driva in också. Skulle hellre dö än göra mig av med djuren. Min katt är den enda anledningen till att jag lever idag ;)

 
Bella

Bella

10 april 2013 01:19

Aha ok lycka till.

http://www.lsabelles.bloggo.nu

nothingtooprivate

10 april 2013 07:10

Tack :P Djuren är väl det enda som fungerar för mig just nu så tycker dem är ganska nödvändiga för mitt välmående.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nothingtooprivate - 18 juni 2013 02:03


  (Bilden lånad från google)   Sååå...var ute med hunden när hon reagerade på att något prasslade i buskarna bakom ett stängsel. Gick och kollade och såg att något rörde sig mot mitt håll typ.Så stod kvar på andra sidan stängslet och prasslet...

Av nothingtooprivate - 23 maj 2013 20:30

Tjenamors!   Så...det tog ca 10 dagar för magsjukan att ta slut. Jag kunde bara äta pyttelite, men mest vissa flytande saker som blåbärssoppa. Sen var jag frisk i 2-3 dagar innan jag fick ont i halsen och blev dunderförkyld IGEN! Det var jag i dr...

Av nothingtooprivate - 6 maj 2013 11:19

Jag hatar Universum. Jag hatar CSN, jag hatar försäkringskassan, jag hatar den där invalida jävla kärringen på Campus Nyköping och jag hatar Tele2 som tycker att den enda jag inte ska kunna prata med utan att det avbryts är den enda jag faktiskt KAN ...

Av nothingtooprivate - 4 maj 2013 02:24


    Jadu, hänt massa massa och ingenting. Varit magsjuk sedan förra fredagen och gått ner 5 kilo på en vecka på grund av det. Har dock inget emot att ha gått ner i vikt alls, höhö ;)   Min far ska ha 50-årsfest i dag (lördag 4e Maj). De sk...

Av nothingtooprivate - 29 april 2013 15:19

Jadu, jag skriver här då min mor inte vill veta av mig och då jag inte har några vänner jag kan prata med så jag får prata med mig själv.   Jag ville ha en förlängning av Historian samt godkända kurser så jag kunde fortsätta med dem samtidigt som...

Presentation


Tjena!
Jag säger precis vad jag tycker och tänker. Här kommer ingenting filtreras. Läs min presentation om du vill veta lite mer om vad denna blogg kommer att handla om.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards